Barometer van beste Belgische bedrijven

De website Astel.be, retailer van abonnementen voor Belgische operatoren, heeft een klassement gelanceerd van beste operatoren en heeft een nieuwe versie van zijn vergelijkingsdienst voor abonnementen aangekondigd. Het bedrijf lanceert ook de Nederlandstalige versie van Astel.be.

post-image-3

De Astel barometer is gebaseerd op een jaarlijkse enquête over de kwaliteit van de GSM- en vaste telefonie-, en internet en TV-operatoren in België. In 30 dagen tijd evalueerden 885 webgebruikers de klantenservice en de kwaliteit van het netwerk van hun huidige providers.

In de mobiele telefonie is het Mobile Vikings die de beste klantenservicedienst heeft. Op vlak van kwaliteit van het netwerk is het Proximus/Belgacom die de eerste plaats inneemt. Op gebied van vaste telefonie doen Belgacom en Telenet het even goed en nemen zij de eerste plaats in. Scarlet (het low-cost filiaal van Belgacom) doet het het best op gebied van internet in termen van netwerkkwaliteit en kwaliteit van dienstverlening aan klanten.

Alle resultaten op http://nl.astel.be/Astel-Barometer-2011-Welke-Belgische-operator-is-de-beste_3875

Astel heeft ook de Nederlandstalige versie van zijn website gelanceerd. Het bedrijf is gekwalificeerd verdeler van meerdere Vlaamse operatoren (Telenet, EDPnet, TV Vlaanderen…). Astel neemt de eerste plaats in van ondernemingen die dit type van dienst in Vlaanderen aanbiedt.

Show More
Back to top button
Close
Close