Partnerschap tussen Econocom en Apple

Naast zijn vele particuliere gebruikers, doen ook steeds meer bedrijven een beroep op de iPad. Onder hen ook Econocom, dat een partnerschaps- en distributieakkoord heeft ondertekend met Apple. De VAR heeft zelfs voor de gelegenheid een nieuwe divisie opgericht.

post-image-3
Econocom verzekert aan zijn klanten “de integratievaardigheden te zullen kunnen aanbieden die ze nodig hebben. De iPad biedt een groot potentieel voor een breed scala aan toepassingen voor mobiele gebruikers, of dat nu in de sector van het bank- en verzekeringswezen is, de farmaceutische industrie of de gezondheidszorg,” argumenteert Serge Steemans, verantwoordelijk voor de uitvoering van deze activiteit.”

Het distributieakkoord betreft vooral de sector van het onderwijs, via de actieve integrators op deze markt, en zal oplossingen ontwikkelen in het kader van deze private PC-projecten.
Econocom wil ook Apple bijstaan om terrein te winnen in de bedrijfswereld. Hiervoor staat Econocom op het punt om een Apple-certificering te bekomen voor 15 medewerkers: 10 op het commerciële niveau en 5 op het technische niveau.
Show More
Back to top button
Close
Close