Sentigo: eerste Belgische bedrijf dat “SAP Advanced Certified” diensten aanbiedt

Syntigo, leverancier van ICT-diensten en dochteronderneming van de NMBS-holding, en zijn partner ICTRA, maken aanspraak op het hoogste certificatieniveau van de Duitse softwaregigant.

post-image-3
Globaal wordt dit certificaat slechts aan 15 ondernemingen toegekend. “Momenteel kunnen wij op een objectieve manier zeggen dat wij over een hoge mate van rijpheid beschikken voor de ondersteuning van SAP-oplossingen,” aldus Patrick Dewilde, ERP Director.

Toch werd dit certificatieniveau niet behaald zonder enige moeite. Syntigo en ICTRA hebben hun “maturiteit in alle relevante gebieden moeten opkrikken” (SAP Lifecycle Management, SAP Integrated Quality Management en SAP Standards for End to End Solutions Operations). Een eerste self-assessment en een eerste onderzoek uitgevoerd door SAP hebben een lijst van een honderdtal aandachtspunten blootgelegd.

“Het ging hier vooral om verbeteringen en aanpassingen aan procedures, de tools en expertise,” legt Olivier Ninove, verantwoordelijke voor de ERP Shared Services uit. “Syntigo en ICTRA behaalden uiteindelijk het certificaat met een score van 33,5 op 35.”
Show More
Back to top button
Close
Close