Netwerkscanner voor de cloud

Fujitsu heeft een scanner voorgesteld die toegankelijk is voor alle medewerkers van een onderneming. Zij zullen papieren documenten onmiddellijk en probleemloos kunnen scannen en opnemen in bedrijfsprocessen, een netwerk of in de cloud.

post-image-3
Deze scanner werd gepresenteerd op de CeBIT-beurs van Hannover, op de stand van de onderneming Imaging Solutions, een filiaal van Fujitsu. De scanner maakt het onder meer mogelijk papieren documenten te versturen naar systemen zoals Microsoft Sharepoint, facturen rechtstreeks te verzenden naar de boekhouding of memo’s te verspreiden via e-mail.

Deze functies bestaan reeds op bepaalde professionele printers. Daarom kunnen de document capturing processen van de N1800-scanner individueel geconfigureerd worden, en kunnen er “task buttons” worden gecreëerd. Enkel de meest nuttige gebruikersfuncties zullen op het touch screen worden weergegeven. De N1800 biedt een geïntegreerd gebruikersbeheer alsook een directe verbinding met e-mail, het internet of met cloud opslagdiensten. De scanner kan dus volledig autonoom functioneren. Potentiële gebruikers zijn werkgroepen of kleine bedrijven. Prijs van de scanner: 1650 euro.
Show More
Back to top button
Close
Close