De kleinste muis

Swift Point is een ultrakleine muis voor de - rechtshandige - MacBook-gebruiker.

post-image-3
Amper twee inch lang (5 cm) en maximaal 1,5 inch diameter (3,75 cm) op het langste punt, weegt deze muis minder dan 30 gram. Deze werd voorgesteld op Macworld.

Deze muis heeft niet de intentie de kleinste te zijn, maar wel de muis die het meest gebruikt wordt door mobiele webgebruikers. De Swift Point blijft accuraat (1.000 dpi) en kan worden gebruikt op de polssteun van de notebook-pc als er geen ander plat oppervlak beschikbaar is.

Het ontwerp van de muis is erg ergonomisch: de duim wordt geplaatst in een rubberen groef aan de linker kant, en je kan ook instellen welke bewegingsrichting moet overeenkomen met het omhoog verplaatsen van de aanwijzer. Ook is in een scrollwiel voorzien. Het vasthouden van de muis moet vergelijkbaar zijn met het vasthouden van een pen.  Door rechts te klikken en het scrollwiel te gebruiken, kan er van pagina naar pagina genavigeerd worden. 

Wanneer de muis niet gebruikt wordt, kan deze via een draadloze USB-ontvanger worden opgeladen. De tijd nodig om de muis volledig op te laden bedraagt 90 minuten. Dan kan de muis dagelijks gedurende 4 weken gebruikt worden. Voor een onmiddellijk en snel gebruik, dient de muis slechts 30 seconden te worden opgeladen.
Show More
Back to top button
Close
Close