Vertragingen in de leveringen van HP?

De levering van HP Pavillion-toestellen uitgerust met Intel-chips zou vertraging kunnen oplopen als gevolg van problemen met de nieuwe Sandy Bridge chips van Intel.

post-image-3
Hewlett-Packard stelde als gevolg hiervan de lancering van nieuwe draagbare computers uitgerust met Intel Core-processors. HP was oorspronkelijk van plan om op 27 februari de nieuwe Pavilion DV7 DV6 beschikbaar te maken (reeds verkrijgbaar in de Verenigde Staten), maar deze datum werd met enkele weken vertraging uitgesteld. De release zou nu voor de lente moeten zijn. 

De laptops zijn voorzien van de laatste Corei5 en Core i7 chips van Sandy Bridge.

Net zoals HP hebben ook Dell, Lenovo en MSI de levering van hun machines uitgerust met de Chipset 6-serie uitgesteld (codenaam “Cougar Point”). De reden die hiervoor aangehaald werd is dat de kwaliteit van deze chipsets na verloop van tijd kan verslechteren en zo de prestaties van de opslagmedia kan beïnvloeden. HP heeft zelfs een gepland event op 15 februari in New York (over de toekomst van de laptops) moeten annuleren. Op zijn beurt belooft Intel de productie op vol vermogen van bijgewerkte chipsets tegen de maand april.
Show More
Back to top button
Close
Close