Een nieuwe directeur indirecte verkopen bij EMC

EMC heeft Dirk Hoorelbeke (46 jaar) benoemd op de post van directeur Indirecte Verkopen en Business Development voor de Belux.

post-image-3
In het kader van zijn nieuwe functies zal Dirk Hoorelbeke (al 14 jaar bij EMC) de ontwikkeling van het indirecte kanaal moeten verstevigen "zowel vanuit strategisch als tactisch oogpunt". Zijn missie bestaat erin om op korte termijn EMC in staat te stellen om nieuwe segmenten van de markt aan te doen. Dirk Hoorelbeke wordt trouwens verantwoordelijk voor de business development in het kader van de acquisities die EMC recent gedaan heeft (Greenplum en Isilon), voor het VCE partnerschap dat afgesloten werd met VMware en Cisco, en voor het opvolgen van de uitbreiding van de portefeuille producten bestemd voor KMO.

Volgens de nieuwe verantwoordelijke van het kanaal zal het een van zijn belangrijkste opdrachten zijn om de nieuwe technologieën te implementeren, zoals cloud computing: "Dat heeft voor gevolg dat het indirect kanaal geconfronteerd wordt met uitdagingen waarvoor niet dezelfde oplossingen bestaan als voor het verleden... Ik verheug mij erop dat ik nu kan bijdragen tot het vormgeven van het indirecte kanaal van EMC".
 
Bart Coole, die tot nu de functies van commercieel directeur uitoefende voor middelgrote bedrijven in België, voegt daar nu ook de verantwoordelijkheid aan toe voor de openbare sector, die EMC tevens via het indirecte kanaal zal bedienen.
Show More
Back to top button
Close
Close