Quest Software koopt BakBone

De overname door Quest van een data security software-uitgever heeft als doel complete beveiligingsoplossingen te kunnen aanbieden voor de fysieke, virtuele en applicatieve omgevingen. De nieuwe oplossingen zullen Quest NetVault worden genoemd.

post-image-3
Door de overname kan Quest zijn productportefeuille verder uitbreiden en data protection oplossingen gaan aanbieden voor heterogene omgevingen. “De continue bescherming van gegevens is een groot struikelpunt voor alle ondernemingen, omdat het volume aan gegenereerde data maar blijft toenemen,” zegt Doug Garn, Voorzitter-Algemeen Directeur van Quest Software.

Door deze overname kan BakBone nu vier NetVault-producten gaan aanbieden die continue bescherming van data leveren, alsook van deduplicatie, replicatie en opslag op discs en tapes. Quest zal de BakBone-oplossingen aanbieden onder het merk Quest NetVault. De oplossingen zullen afzonderlijk worden voorgesteld onder de vorm van een productsuite.

Quest wil haar plannen betreffende het gamma aan BakBone-oplossingen en complementaire dataprotectie-oplossingen voorstellen aan het eind van het eerste kwartaal 2011. De aandeelhouders van BakBone ontvingen 0,33 dollar per gewoon aandeel en 1,29 dollar per gepriviligieerd aandeel. 
Show More
Back to top button
Close
Close