Hitachi Data Systems creëert een groep “Kanalen en Oplossingen”

Hitachi Data Systems heeft bepaalde organisationele functies overgedragen in een EMEA-structuur. Met een nieuwe CTO-verantwoordelijke voor het kanaal.

post-image-3
We vinden er een versterking van de teams Channel en Solution Marketing & Business Development (SMBD) in terug. Het nieuwe team is gestructureerd in een matrix-structuur die enerzijds bestaat uit eenheden gesegmenteerd door producten en de andere door horizontale functies. Het doel: een duidelijke richting verkrijgen en een betere support bieden aan de regionale EMEA-teams.
Om die gelegenheid werd de functie van CTO-gecreëerd. Deze werd toevertrouwd aan Bob Plumridge. Het is hij die, als technisch raadgever, de grote klanten en de kanaalpartners van HDS zal beheren.

Onder de “horizontale functies” en “go-to-market” vallen eerst en vooral het “Indirecte Kanaal”, beladen met de EMEA-kanaalstrategie, de partnerschapsprogramma’s en de accreditatie van de voornaamste kanaalpartners.
Een andere functie is de strategische marketing, verantwoordelijk voor de strategische planning van de BU-processen, de marketing-allianties en het beheer van belangrijke lanceringen.
Tot slot is een andere functie, “Operations” genaamd, verantwoordelijk voor het kanaal en de BU (Business Units).
Show More
Back to top button
Close
Close