ETIAM, de medische specialist in medische beeldvorming, ontwikkelt zich verder in de Benelux

Om de klanten in de Benelux beter te kunnen bedienen en in te spelen op de steeds grotere vraag in Europa, heeft ETIAM, de specialist in medische beeldvorming, een kantoor geopend in Brussel en daarvoor de verantwoordelijkheid overgedragen aan Patrick Teirlinckx (53 jaar).

post-image-3
In de Benelux-regio, heeft ETIAM de ambitie om het assortiment ETIAM-Publish verder te ontwikkelen (het branden en bedrukken van cd`s, het afdrukken en online delen van patiëntenbeelden). Het bedrijf positioneert zich verder als een dienstverlener in tele-imaging medische beeldvorming met de service ETIAM-Connect.
"Gelanceerd in het begin van 2012, laat de ETIAM-Connect SaaS dienst zorginstellingen toe om op een eenvoudige en veilige manier alle soorten beelden: foto`s, scans, MRI... uit te wisselen. Op deze manier kunnen artsen samenwerken op afstand en diagnose stellen", aldus Éric Le Bihan, voorzitter ETIAM. "In Frankrijk zijn er al momenteel 33 medische sites aangesloten op het netwerk, en 18 meer zullen er, naar verwachting, binnenkort nog bijkomen. "Aan het einde van 2013, mikken we op 200 aangesloten instellingen in Frankrijk, de VS, Duitsland en de Benelux."
"Patrick Teirlinckx heeft een sterke technische en commerciële ervaring in de IT-industrie opgedaan bij bedrijven als Oracle, EMC, Microsoft, IBM en CA. Hij beschikt tevens kennis van de medische sector", zegt Éric Le Bihan.
"Ik wil me wil investeren in de groei van ETIAM in de Benelux-regio. Het bedrijf combineert twee belangrijke elementen voor mij: een ernstige visie op klantrelaties en een benadering van continue innovatie", zegt Patrick Teirlinckx.
Show More
Back to top button
Close
Close