Mac Line, de Premium Apple Reseller wordt "Easy-m"

In oktober, kocht Easy-m het Franse bedrijf  eBizcuss met zijn 8 Mac Line verkooppunten in Wallonië en in Brussel.

post-image-3

 

Mac Line, een keten van winkels met een sterke aanwezigheid in Franstalig België bleef actief onder zijn naam sinds de overname door Easy-m.  Sinds de 1ste april is de fusie tussen de twee bedrijven volledig gebasserd op éénzelfde boekhouding en alle verkooppunten worden nu `Easy-m’ genaamd. Het hoofdkantoor van het bedrijf verhuisde ook in Brussel.

 

Annick Maes, easy-m manager, legt uit dat de groep uiteindelijk besloten heeft om alle verkooppunten te verzamelen (21 winkels) onder één naam "om onze aanwezigheid te markeren in heel België ... Wij zijn de enige Apple Premium Reseller met een nationale dekking en dankzij één zelfde naam, maken we van ons bedrijf een nog sterker merk en we blijven onze corporate branding opbouwen "
Ter herinnering, Mac Line werd opgericht in 1990. In 2004 hadden de drie managers een management buy-out gedaan. Het Franse bedrijf eBizcuss kocht Mac Line in april 2011, en op 18 oktober 2012, bevestigde de Rechtbank van Koophandel van Parijs de overname door Easy-m.

Show More
Back to top button
Close
Close