HP lanceert "speciaal kanaal" producten

Tijdens zijn wereldconferentie gewijd aan het Kanaal, kondigde Hewlett Packard een revolutie in drie fases: een "converged infrastructure", een vereenvoudigd partnerschapsprogramma (elders ontwikkeld) en nieuwe producten, waaronder een Cloud portefeuille gewijd aan de enige indirecte markt.

post-image-3

Gedurende de drie dagen van de World Partner Conference, verdedigde HP zijn imago van "one stop shop" gebaseerd op industriestandaarden (grotendeels gedomineerd door Wintel, erkent Bethany Mayer, Senior VP en General Manager van de Network divisie van HP.  Met bijna dagelijks een derde van een miljard online aankopen, wordt de convergentie van technologieën (server, storage networking en consulting) gepresenteerd als een noodzaak.

In verband met de HP netwerken, de vereenvoudiging gebeurt via de samenvoeging van bedrade en draadloze netwerken, zegt Bethany Mayer. `Het is een vereiste van de gebruikers, vooral in de BYOD. "De HP netwerkactiviteit is het meest gericht op indirecte verkoop dat 90% van de omzet betekend en 100% voor de nieuwe Cloudsystem producten die we in het voorjaar verwachten.  Er is ook wat nieuws wat betreft de Blades.  Vp, Chick Smith heeft HP BladeSystems aangekondigd die een vermindering van 68% van de bedrijfskosten met zich meebrengen, 58 % voor het materiaal, 36% van het verbruik en 91 % van de productiviteit. Chick Smith voorspelt dat tegen 2016, 82% van de serverkosten in de virtuele omgevingen zal gebruikt worden. Volgens HP, wordt 2/3 van de BladeSystems verkocht via het kanaal.

Volgens David Scott (Senior VP) heet de nieuwe convergentie architectuur in de opslagactiviteit HP StoreSystem. Deze oplossingen zullen uitsluitend via het kanaal worden verkocht.

Dit aanbod, dat de 3PAR storeServ en de StoreOnce combineert, hebben het gemunt op de "primary storage".  Een ideale oplossing om een “kleine data center” te realiseren en dit met 50 % minder capaciteit, twee keer meer VM densiteit (virtuele machine), 90% minder administratie en een backup snelheid dat 50 keer sneller is.  In het kanaal, belooft David Scott `storage-oplossingen die gemakkelijker te configureren zijn en een all-inclusive bundle die channel inkomsten op lange termijn aanbiedt.  "..." We bieden een platform aan voor grote ondernemingen in de vorm van oplossingen aan 20.000 dollar. Dit is een typisch aanbod voor het kanaal."

Over de nieuwigheden van HP, zet Antonio Neri (Senior VP Technology Services) de nadruk op de toekomstige Cloud diensten ter beschikking van de partners. Het nieuwe aanbod komt in twee reeksen: mobiele connectiviteit services om de infrastructuur te optimaliseren voor BYOD (beloofde vermindering van de downtime met 80% en het aantal klachten met 90%) en de "HP Proactive Insight Experience ". Die laatste is gebaseerd op gepersonaliseerde online toegangsconsoles met voorrang voor de HP experts en een ondersteunend systeem voor snelle diagnose. Volgens Antonio Neri, geeft de HP Procactive Insight Experience de mogelijkheid aan partners om nieuwe services aan te brengen en nieuwe markten te betreden. Alle diensten worden aangeboden door elke partner van het ServiceOne programma, zowel op de HP producten als op de merkenplatforms.

Show More
Back to top button
Close
Close