ASPEX benoemt Pascal De Ridder tot sales manager Benelux

ASPEX, specialist in software als een service, heeft Pascal De Ridder (44) aangesteld als sales manager voor de Benelux. Pascal De Ridder zal in deze nieuwe functie verantwoordelijk zijn om de groei van de voorbije jaren te bestendigen, verder te professionaliseren en nieuwe strategische partnerships uit te bouwen in Nederland.

post-image-3

ASPEX, in 2003 opgestart als afdeling van HR-dienstverlener SD Worx, kende de voorbije acht jaar telkens een groei met double digit cijfers. Het bedrijf heeft dat te danken aan een steeds groter wordende vraag naar software als een service toepassingen waardoor bedrijven niet alleen efficiënter kunnen werken, maar ook kosten kunnen besparen. “Vandaag zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste SaaS spelers in de Belux en bekleden we zowel in boekhoudsoftware als in Microsoft Dynamics oplossingen een benchmark positie”, zegt Petro Aerts, bestuurder bij ASPEX.

De groei in omzet en werknemers, heeft ASPEX ertoe aangezet een aantal strategische keuzes te maken. Het uitbouwen van het commercieel team met twee nieuwe medewerkers en het aanstellen van Pascal De Ridder als sales manager maakt daar deel van uit.

Pascal is reeds meer dan vier jaar werkzaam als partner account manager bij ASPEX en werkte mee aan succesvolle, strategische projecten met partners en eindklanten waarbij het traditionele aanbod steeds meer evolueerde naar een op-maat verhaal voor de klant. Voor zijn start bij ASPEX, bekleedde hij diverse commerciële functies bij ict softwarebedrijven waardoor hij vandaag over een ruime kennis en expertise beschikt om deze nieuwe uitdaging te aanvaarden.

Pascal De Ridder, sales manager ASPEX Benelux: “De hosting sector is een speciale, maar uitdagende sector. Mijn persoonlijk doel is ASPEX kwalitatief en kwantitatief te laten groeien, zowel wat het aantal medewerkers als partners betreft. Bedoeling is eveneens om nog breder te gaan. We willen niet alleen in eigen land de mogelijkheden in bepaalde verticale sectoren verkennen, we willen ons verhaal ook in Nederland commercieel waarmaken. Om dat te kunnen bewerkstelligen, kies ik voor kwalitatieve partnerships. We hebben immers een reputatie hoog te houden op het gebied van application hosting.”

Aspex telt momenteel 27 medewerkers in België en wil dit jaar nog 4 extra mensen aanwerven.

Show More
Back to top button
Close
Close