EMC benoemt Nicolas Leblanc tot vicepresident BeLux & MEDI

EMC kondigt een aanpassing van zijn organisatie binnen de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) aan. Doel van de reorganisatie is een vereenvoudiging om groeimogelijkheden beter te kunnen benutten en het marktaandeel in de betrokken landen verder uit te bouwen.

post-image-3

De nieuwe geconsolideerde structuur onder leiding van Adrian McDonald, EMEA-voorzitter van EMC sinds juli 2012, bestaat voortaan uit zes regio¹s in plaats van negen in het verleden:   

- Frankrijk
- Duitsland
- Rusland
- Verenigd-Koninkrijk en Ierland
- West-Europa, waarvan Jacques Boschung de vicepresident is, omvat België en Luxemburg, Griekenland, Spanje, Portugal, Israel, Italië, Nederland, Scandinavië, de Baltische staten en Zwitserland.
- TEEAM, dat Turkije, Afrika en het Midden-Oosten, en Oost-Europa bestrijkt.

Ter gelegenheid van de oprichting van de nieuwe regio West-Europa wordt Nicolas Leblanc bevorderd tot vicepresident BeLux (België en Luxemburg) en MEDI (Spanje, Portugal, Israel en Griekenland). Sinds januari 2012 bekleedde Nicolas, 42 jaar, reeds de functie van vicepresident van de regio MEDI en hij voegt nu BeLux toe aan zijn functies. Hij heeft in de voorbije tien jaar reeds diverse leidinggevende functies bekleed binnen EMC, waaronder directie van het EMEA-channel tussen 2010 en 2012, naast de channel- en de commerciële directie in Frankrijk. Vooraleer hij bij EMC in dienst kwam, werkte Nicolas negen jaar bij HP. Hij is afgestudeerd aan de ISC Paris.
 


"In het kader van onze voortdurende ambitie om onze klanten een betere begeleiding te bieden, hebben we ons voltallige directieteam geconsolideerd en op elkaar afgestemd. Nicolas is essentieel met het oog op de verdere uitbouw van de regio EMEA", aldus Jacques Boschung, vicepresident West-Europa bij EMC.

Show More
Back to top button
Close
Close