Microsoft in kleine en grote "Surface"

Microsoft US wenst in 2013 de aanwezigheid van zijn Surface tabletten uit te breiden.  Eerst via het kanaal en vervolgens in haar eigen winkels.

post-image-3

Zeer blij met de reactie van het publiek op de Surface tabletten, Panos Panay  de General  Manager van het product zei dat de productie verhoogd werd om zo de Surface te kunnen commercialiseren via een breder kanaal.   En dat kan het geval zijn voor Europa.

Volgens een verklaring, kunnen kopers de Surface RT (ARM-processor), zowel in de VS als in Canada vinden, maar in verschillende winkels (nog niet gespecifieerd) en dat zou de komende maanden betrekking hebben op verschillende landen.  Inmiddels wordt de tablet nog steeds verkocht in Microsoft winkels in de VS en in Canada en in e-shops in China, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.  En wat betreft de tijdelijke Microsoft winkels die geopend werden voor de feesten onder de naam “holiday stores »,  zullen deze veranderen in permanente verkooppunten of “specialty outlets”. Er zijn momenteel  31 Microsoft winkels en 34 “specialty outlets”.

Ter referentie, zal dit jaar de Surface RT van 10,6-inch worden verkocht tussen 600.000 exemplaren (bron Detwiler Fenton) en 1,3 miljoen exemplaren (bron IHS iSuppli ). De Pro-versie (aangekondigd op $ 899) volgt, maar niet tegen het einde van 2012 zoals eerder aangekondigd, maar in 2013, zonder nadere details.

Show More
Back to top button
Close
Close