Sterke groei van verkoop voor OKI Europe

 OKI Systems kondigt plannen aan om de verkoop van printers in EMEA de komende drie jaar te verdubbelen. Terry Laidlaw, managing director van OKI Europe, bevestigde dit streven naar een sterke groei tijdens de Smart Business Conference 2012 die het bedrijf vandaag in Barcelona hield.

post-image-3

“Vele delen van ons bedrijf ondergaan een transformatie om onze groei te kunnen realiseren”, aldus Terry Laidlaw. “We keren terug naar de basis door onze productiecapaciteit en de supply chain te versterken en belangrijk onderdelen van onze ontwikkelings-, ontwerp- en productieprocessen opnieuw te definiëren. Cruciaal voor ons succes zal zijn dat we erin slagen de klant centraal te plaatsen in onze activiteiten door alle functies op elkaar af te stemmen en zo onze lokale verkoopteams beter te ondersteunen.”

Productstrategie

OKI Systems wil verder voortbouwen op zijn uitstekende traditie van onderzoek en ontwikkeling, belichaamd door zijn toonaangevende digitale LED-afdruktechnologie. Die biedt in vergelijking met laserprinters een grotere eenvoud, betrouwbaarheid en veelzijdigheid en een hogere afdrukkwaliteit.

Het bedrijf maakte dit op zijn Smart Business Conference duidelijk door aan te kondigen dat het zijn assortiment afdruk- en imaging apparaten in alle segmenten van de MKB-markt heeft uitgebreid. “We hebben nu echt een allesomvattend aanbod van producten die precies aan de behoeften van de meeste bedrijven voldoen, ongeacht hun sector en afdrukvereisten”, bevestigde Laidlaw.

“We hebben in het bijzonder ons aanbod versterkt voor het belangrijke marktsegment van bedrijven tot 10 personen. Dit type bedrijven is van essentieel belang in de Europese economie: volgens de Europese Commissie (Eurostat 2011) zijn meer dan negen van de tien bedrijven in de EU ondernemingen met minder dan 10 personen en stellen zij bijna 30 procent van de arbeidskrachten uit deze regio te werk.”

Show More
Back to top button
Close
Close