Ingram Micro wil de resellers naar de cloud brengen: aflevering 2

Ingram Micro heeft versie "2.g0" gelanceerd van de Channel Transformation Alliance website, de online community die draait rond de cloud en de transformatie van het reseller channel. Ingram Micro zegt dat het zo zijn rol als koploper wil versterken bij de verspreiding van de Cloud.

post-image-3

Voor wie de eerste aflevering gemist heeft: CTA is een platform waarop de fabrikanten van de cloud samenwerken aan de ontwikkeling van kennis over de cloud. Concreet brengt de CTA meer dan 10 IT-verkopers bijeen (HP, Microsoft, Cisco, Symantec, CA Technologies, Ipanema, APC, ...).

Fase 2: vorming en certificering

Waar de eerste fase van het CTA draaide rond de ontwikkeling van de professionele aspecten, is de tweede fase eerder gericht op de toepassing van cloud oplossingen en op de ontwikkeling van de kennis over de technische en professionele aspecten.

Opleiding, testen en online certificering nemen in dit proces een centrale plaats in. Tijdens deze fase wordt ook de ontwikkeling van kennis over aanpalende domeinen gestart, zoals virtualisering, BYOD, mobiliteit en Unified Communications.

Met dit cloud georiënteerde initiatief zegt Ingram Micro dat het wou tonen dat het in staat is om een compleet gamma oplossingen aan te bieden, en zo een "one-stop-shop" blijft. "De evoluties in het aanbod van de CTA brengen de resellers van Cloud Computing, virtualisering en mobiliteit dichter bij elkaar, en versterken de positie van Ingram Micro en van interAct als dé verdeler bij uitstek van deze oplossingen", aldus Eric Pringiers, Directeur van interAct, Ingram Micro Value Division.

Meer info op www.channeltransformation.com.

Show More
Back to top button
Close
Close