Symantec introduceert belangrijke verbeteringen in kmo-partnerprogramma

Symantec heeft belangrijke verbeteringen aangekondigd in zijn Europese specialisatieprogramma voor informaticadienstenbedrijven die kleine en middelgrote ondernemingen bedienen. De verbeteringen volgen op Symantecs aankondiging in juni van een nieuwe organisatie die zich uitsluitend richt op de behoeften van kmo`s en de informaticapartners waarmee die ondernemingen werken.

post-image-3

Symantec heeft nauw samengewerkt met zijn Europese kmo-partners om het specialisatieprogramma voor hen te verbeteren. Het nieuwe programma, dat op 1 oktober 2012 in werking treedt, biedt partners hogere winstgevendheid, duidelijker progressiemogelijkheden, een grotere ondersteuning op het gebied van verkoop en marketing, en toegang tot producten en diensten die speciaal voor kmo`s ontwikkeld zijn. De verbeteringen bouwen voort op het bestaande programma. Dat werd opgezet om partners te voorzien van de vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om zich te onderscheiden en om hun omzet op te drijven.
 
Symantecs kmo-programma voor partners bestaat vanaf 1 oktober uit vier specialisatieniveaus: Accredited Small and Medium Business Specialist, Advanced Small and Medium Business Specialist, Expert Small and Medium Business Specialist en Elite Small and Medium Business Specialist. Partners kunnen opklimmen van Accredited naar Advanced, Expert en Elite naarmate hun Symantec-verkoop stijgt en ze zich meer onderscheiden in de markt. Symantec wil hen daarmee ook belonen voor hun engagement en investeringen. Toegang tot elk van de vier niveaus is gebaseerd op een combinatie van factoren, zoals de verkoop en de graad van opleiding en accreditatie van de partner.
 
"Symantecs kmo-team werkt hard om de informatie te beschermen die cruciaal is voor kmo`s", zegt Christelle Laroche, kmo-verkoopdirecteur bij Symantec voor Frankrijk, België en Luxemburg. "Onze kmo-partners helpen Symantecs positie bij kmo`s te versterken. We hebben een lonend programma voor hen uitgewerkt waarmee ze zich bij kmo`s kunnen onderscheiden inzake de bescherming en het beheer van digitale gegevens."
 
"Symantec heeft goed geluisterd naar zijn partners en heeft iets met hun input gedaan", zegt James Baker, Europees directeur productbeheer bij Insight. Dat is een kmo-partner van Symantec. "Dat heeft geleid tot een aantrekkelijk programma, op alle niveaus. We zijn tevreden over de voordelen en de mogelijkheden die het programma ons biedt om sneller vooruit te gaan. We zijn ook blij met het engagement van Symantec tegenover de groeiende markt van gegevensbescherming en -beheer bij kmo`s. Met Symantecs producten voor kmo`s en onze expertise en ervaring in de kmo-markt onderscheiden we ons van concurrenten."

Show More
Back to top button
Close
Close