Met Click Pack helpt Ricoh Belgium bedrijven hun printkosten te verminderen

Ricoh Belgium, dat gespecialiseerd is in kantooroplossingen, documentbeheerdiensten, IT-diensten en printproductie, stelt haar Click Pack voor, een eenvoudige en transparante service-overeenkomst voor bedrijven die exclusief via het netwerk van distributeurs en resellers van Ricoh in België wordt aangeboden. Click Pack geldt als bijzonder gebruiksvriendelijk en bundelt een aantal ontegensprekelijke voordelen: een duidelijk facturatiesysteem, een toegankelijke webportal en een transparante structuur. Daarnaast staat een team van ongeveer 250 gespecialiseerde technici klaar om de eindgebruikers bij te staan.

post-image-3

Een interessante oplossing om kosten te drukken

Alle Ricoh-toestellen zijn uitgerust met elektronische tellers die het aantal kleur- en zwart-witafdrukken bijhouden. Daarbij wordt voor de eindgebruiker één overzichtelijke prijs per pagina gehanteerd. Deze formule blinkt zo uit door zowel eenvoud als transparantie, en dit van het afdrukken tot en met de facturatie. Click Pack omvat ook de kost van verbruiksartikelen en wisselstukken. Gebruikers vermijden zo overvolle stockageruimte of vervallen supplies en genieten van een service die zowel eenvoudig als kostenefficiënt is. Toner of onderhoudskits worden ‘just in time‘ op locatie geleverd.  Ook het facturatiesysteem zelf is interessant, want het biedt voor de gebruiker de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Een transparant systeem

Met deze service toont Ricoh dat één enkel contract alle printbehoeftes van de gebruiker kan dekken. Op het einde van de gebruiksperiode ontvangt de gebruiker één factuur, in plaats van meerdere facturen van verschillende leveranciers. Dit herleidt de administratie tot een minimum, zonder onverwachte facturen en verborgen kosten. Met dit alles in het achterhoofd kan de gebruiker nauwkeurig zijn afdrukkosten plannen via de webportal. Het Click Pack streeft tenslotte een grotere klantentevredenheid na, met minder rompslomp, en dat voor steeds meer aankopen.

Het Click pack: gewoon slimmer

Door te kiezen voor het Click Pack kunnen gebruikers 24/7 rekenen op gespecialiseerde service, en dit via een netwerk van 250 technici, een telefonische helpdesk en online support. Als er zich een probleem voordoet, zijn de medewerkers de meest bekwame personen voor precieze en efficiënte bijstand. Hun up-to-date kennis van de producten en oplossingen van Ricoh en de snelle toegang tot de nodige wisselstukken waarover zijn kunnen beschikken maakt hen tot relevante en betrouwbare gesprekspartners die dicht bij de eindgebruikers staan. Het Click Pack garandeert bovendien de zekerheid dat de volledige service wordt geboden door Ricoh-medewerkers, zonder dat er andere leveranciers aan te pas komen, terwijl ook de opbrengsten van de service zo worden gemaximaliseerd.

Ricoh Click Pack in drie highlights:

•    Slimmer: gespecialiseerde service 24/7 dankzij netwerk van technici, gesteund door onze helpdesk in België en online support.
•    Transparanter: Alleen Ricoh Click biedt pay-as-you-printfacturatie, zonder minimumfactuur en betaling gebeurt aan het einde van de aanrekeningsperiode.
•    Eenvoudiger: samenwerken met één leverancier betekent minder administratieve kosten en nauwkeurige budgettering.

Info: http://www.ricoh-reseller.be/nl 

Info Click Pack:http://www.ricoh-reseller.be/nl/knowledge-centre/programmes/ricoh-click/index.aspx
Show More
Back to top button
Close
Close