Nieuw partnerprogramma bij CA

Het wereldwijde programma wil de leveranciers van oplossingen en diensten ondersteunen, en de resellers die hun klanten de stap willen laten zetten van de traditionele IT naar professionele diensten. Kern van het programma is de nieuwe portaalsite MyCA.

post-image-3

Naar eigen zeggen wil dit programma de competentie van het kanaal in het CA aanbod doen groeien. De fabrikant belooft technologische tools en een technische know-how voor de marketing- en verkoopafdelingen van de partners. Dit dan vooral in het vooruitzicht cloud oplossingen sneller te kunnen implementeren.

De bestaande partners kunnen zich registreren op de MyCA portaalsite, waar zij toegang krijgen tot nieuwe verkooptools, opleidingen en marketing support. De partners vinden er tevens content die aan hun niveau van partnerschap en hun verkoopstrategie aangepast is.

De Premier en Advanced leden krijgen een geprivilegieerde toegang tot de sales support, het beheer van een specifieke account, en budgetten voor ontwikkeling.

Bovendien krijgt het hele kanaal vanaf mei toegang tot een verbeterd Global Service Center (GSC), via Live Chat op de partnersite MyCA. De partners kunnen er antwoord krijgen op vragen met betrekking tot het programma, en er ervaringen uitwisselen.

Show More
Back to top button
Close
Close