Tech Data Benelux kiest voor een nieuwe structuur

Tech Data Benelux meldt dat haar overnamebeleid in de regio Benelux en de diversifiëring van haar distributiesector tot "wijzigingen" in de organisatie leiden. Het sleutelwoord is optimalisering van de investeringen die de vorige jaren uitgevoerd werden.

post-image-3

De eerste van die wijzigingen is dat Els Demeester zich opnieuw enkel aan de Benelux zal wijden. Vijf jaar lang had zij ook de veranderingen geleid die in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië plaatsvonden.

Els Demeester is belast met de ontwikkeling van "de groeikansen van de traditionele IT activiteiten, de gespecialiseerde afdelingen en de dienstverlening aan de klanten". Zij zal ook moeten zorgen voor de aanpassing en de integratie van de overnames, om de synergie te bevorderen.

In het kader van de herverdeling van deze taken zal Patrick Steenssens (Country Manager Belux) zich volledig wijden aan de Belgische en Luxemburgse markten, terwijl Filip Waelkens, benoemd tot Sales Director, in het bijzonder zal moeten zorgen voor de klantrelaties. Carl Alloin van zijn kant zal het bedrijf verlaten.

Show More
Back to top button
Close
Close