Een Belg aan het hoofd van Copaco België

Onlangs nog kondigden wij aan dat HP voortaan ook in de cataloog van Copaco te vinden is. Nu komt Copaco in het nieuws door de benoeming van een nieuwe verantwoordelijke voor het Belgische filiaal, na het vertrek van Dany Mestdag (directeur van Copaco en oprichter van Dmax) in 2011. En het goede nieuws is Nederland een Belg benoemde: Luc Schulze.

post-image-3

De Nederlandse groep voor de distributie van ICT materiaal wil de nummer één worden van de distributeurs in de Benelux. En dus de twee groothandels Tech Data en Ingram Micro voorbijsteken. Daarop werd geen termijn geplakt, maar men zegt ons dat "het heel snel zou kunnen gaan". In Nederland eist Copaco al de eerste plaats op het podium op.

In het Belgische filiaal, dat tot nu toe vooral aanwezig was in de retail, heeft Luc Schulze de taak om nieuwe segmenten te ontwikkelen en de aanwezigheid van de verdeler bij de Business resellers te versterken. Hij heeft ervaring in de B2B (bij Canon, Tech Data), maar zal wel wat werk hebben. Er is sprake van een diversifiëring van de Nederlandse support, zelfs een groei bij het personeel. "Ons moederbedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op vlak van diensten en knowhow. Het is absoluut nodig dat wij onze klanten dezelfde toegevoegde waarde kunnen bieden", aldus de nieuwe Director.

Show More
Back to top button
Close
Close