Bol.com levert in België sneller dan zijn schaduw

Bol.com laat zich erop voorstaan de snelste webwinkel van België te zijn. Nu kunnen de klanten tot 22u30 bestellen, en toch nog de goederen de volgende dag thuis geleverd krijgen.

post-image-3


Dat is een belangrijke verkorting van de levertijd, want tot nu toe was 13u de limiet om te bestellen; daarna zou de levering twee dagen bedragen. Om meer Belgische (voornamelijk Nederlandstalige) klanten te lokken, heeft Bol.com ook haar assortiment plaatselijke producten uitgebreid. Bol.com biedt voortaan boeken, platen, dvd`s, speelgoed, IT materiaal en huishoudtoestellen.

Michel Schaeffer, directeur marketing van de webwinkel, wijt deze aanpassing van het uur aan de gewoonte van onze landgenoten om steeds vaker `s avonds te bestellen: "Toelaten dat men later bestelt, zonder de leveringstermijn te verhogen, betekent een toegevoegde waard". Bol.com wil haar activiteiten in België "vanaf heden" opvoeren. De webwinkel voert een grote reclamecampagne op tv. Want, zo geeft Michel Schaeffer toe, heel wat Belgen zijn nog steeds niet op de hoogte van ons bestaan.

Bol.com richt zich tot de Nederlandstalige markt, maar haar cataloog bevat ook boeken en culturele producten in het Frans. De verzendkosten bedragen 1,95 euro, ongeacht het aantal bestelde artikels.

Back to top button
Close
Close