Uniway integreert Hybris in haar webshop

Het webagentschap Uniway heeft zopas een partnerschap afgesloten met Hybris, de leverancier van e-commerce platformen met een gedegen reputatie. Deze strategische optie bevestigt de ambities die het Brusselse agentschap koestert voor deze markt in volle bloei.

post-image-3
Bedrijven die op zoek zijn naar een "steengoede" e-commerce site, kunnen voortaan zonder aarzelen aankloppen aan de deur van het agentschap Uniway. Want een webshop gebaseerd op het Hybris platform staat synoniem voor Java-ontwikkeling, open IT-standaards, en een grote flexibiliteit.

De grote voordelen van het e-commerce platform Hybris zijn onder andere de content management tools georiënteerd naar informatie over de producten en de  tools voor het beheer van de catalogen, alsook het feit dat men met het platform multinationale en meertalige sites kan ontplooien. Modules voor standaard ontwikkeling zorgen trouwens voor een aanzienlijke tijdsbesparing bij de ontwikkeling. Zoveel grote voordelen, die van Hybris hét platform bij uitstek maken voor het bouwen van e-commerce sites die geschikt zijn voor heel verscheiden verticale sectoren.

Het agentschap Uniway is al 10 jaar specialist in de implementatie van B2C en B2B e-commerce oplossingen.
Back to top button
Close
Close