Kapitaalinjectie voor Just-Eat.be

Just-Eat, de Europese leader op vlak van het online bestellen van maaltijden, heeft zopas 10,5 miljoen pond investeringen ontvangen. Dit bedrag is afkomstig van IndexVentures, dat eerder al 5 miljoen euro besteed had in het sociale netwerk Netlog.

post-image-3

Het kapitaal van 10,5 miljoen pond zal gebruikt worden om de dominante positie van Just-Eat te versterken in Denemarken en het Verenigd Koninkrijk, en om de groei in andere landen zoals België aan te zwengelen.

“Deze nieuwe investering is belangrijk voor de groei van het bedrijf in de thuismarkten,” zegt Mathieu van Steenberge, “maar voor België is deze investering misschien nog het belangrijkst. België hinkt op dit moment nog een beetje achterop als het over online eten bestellen gaat, en de nieuwe investering laat ons toe om sneller onze ambitieuze groeiplannen uit te voeren.”

Ter info: Just-Eat.be is sinds april 2009 actief in België en telt momenteel 70 restaurants in de grootste steden van het land. Just-Eat hoopt er tegen het einde van het jaar 400 te hebben.

Back to top button
Close
Close