Scarlet Belgium klaar voor toekomst

De directie van Scarlet Belgium maakte tijdens de Ondernemingsraad het strategisch en businessplan 2009-2013 bekend. Scarlet Belgium wil haar positie versterken om op termijn een stevige speler op de telecommarkt te worden.

post-image-3

Op 28 november 2008 rondde Belgacom de overname af van Scarlet Belgium. Toen werd meegedeeld dat Scarlet haar activiteiten zou voortzetten, waarbij de klanten hun contracten en voordelen behouden. Ook werd aangekondigd dat er netwerk en operationele synergieën zouden worden gerealiseerd. De verkoop van het netwerk was een van de voorwaarden van de Raad voor de Mededinging voor de goedkeuring van de overname. Scarlet zal immers net als de andere operatoren die dit wensen, gebruik maken van het netwerk van Belgacom.

Een van de maatregelen is de vermindering van het personeelsbestand binnen een periode van 18 maanden met 90 voltijds equivalenten. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de opgelegde verkoop van het netwerk. Met de voorgenomen plannen moet Scarlet Belgium op termijn stevig en structureel winstgevend worden, een bedrijf waar klanten terecht kunnen die een aanbod wensen zonder franjes: eenvoudig en goedkoop.

Back to top button
Close
Close