Centea nieuwe site dankzij Internet Architects

Internet Architects heeft de nieuwe website van de bank Centea gebouwd. Naast een grondige opfrissing van de opmaak hertekende Internet Architects ook de basisstructuur van de website. Internet Architects definieerde de sleutelwoorden die klanten associëren met Centea en bankieren. In de nieuwe website zit daarom een selectie van vijftig zulke gebruikerstermen vervat om de vindbaarheid ervan te verbeteren.

post-image-3
Centea’s klanten vinden nu ook online de persoonlijke benadering terug waar de bank voor bekend staat. Dankzij geolokalisatie brengt Centea de bezoekers in contact met het dichtstbijzijnde agentschap. Daarmee legt Centea de basis om de conversie te meten van internetbezoekers naar nieuwe klanten. Centea denkt er ook aan om in de toekomst agenten de mogelijkheid te geven eigen pagina`s met lokale informatie aan te maken.

De website draait op de content management systemen van moederonderneming KBC. Centea biedt particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine ondernemingen een volledig gamma van financiële diensten rond betalen, sparen en beleggen.
Back to top button
Close
Close