Samen met Serviceplan, doet Shell een aanbod dat men niet kan weigeren

Deze zomer lanceert Shell, in samenwerking met Serviceplan, een activatiecampagne waarbij je kans maakt op 1 jaar gratis brandstof.

post-image-3

Deze actie loopt voor alle leden van het Shell GO+ getrouwheidsprogramma, die bij het tanken gebruik maken van de Shell-app.

Het doel van deze campagne is bestaande Shell GO+ leden aan te moedigen om te profiteren van deze unieke “1 jaar gratis brandstof” actie en nieuwe leden te werven voor het getrouwheidsprogramma. Ter herinnering: het Shell GO+ programma laat je toe om met één enkele applicatie zowel punten te verzamelen om kortingen, gepersonaliseerde aanbiedingen en exclusieve verrassingen te krijgen, als contactloos je tankbeurt te betalen via je telefoon.

Ter ondersteuning van dit initiatief werden diverse materialen ontwikkeld voor POS-communicatie in de stations, maar ook voor de Shell-website en -applicatie. De campagne start op 19 juni en zal tot 17 september 2024 zichtbaar zijn in zowel bemande als onbemande Shell-stations in België en het Luxemburg.

Back to top button
Close
Close