Amerikaanse start-up Resilience haalt 100 miljoen dollar op

Het bedrijf Resilience koos voor een fondsenwerving van 100 miljoen dollar om zo zijn nieuwe tool te kunnen ontwikkelen waarmee men een beveiligingsaudit kan uitvoeren en online beveiliging kan verzekeren.

post-image-3

Bedrijven evolueren steeds meer in een digitale wereld, wat hen blootstelt aan nieuwe risico’s. Dat is waarom er cybersecuritybedrijven opgestaan zijn om de bedrijven tegen cybercrime te beschermen.

Resilience, een Amerikaanse start-up, is gespecialiseerd in deze nieuwe genre misdaad. Het biedt tools aan om risicoanalyses te maken voor cyberbeveiliging. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf al meer dan 225 miljoen dollars opgehaald volgens L’Usine Digitale. Dankzij deze nieuwe inbreng kan het bedrijf zich verder uitbreiden in Europa.

De tools van assurtech Resilience baseren zich op algoritmes en artificiële intelligentie waarmee vele gevoelige sectoren in een bedrijf geanalyseerd kunnen worden. Zo kan men informatie verkrijgen over klanten, maar ook financiële gegevens en risicoprofielen.
 

Back to top button
Close
Close