Influencer marketing is veel meer dan gewoon influencers

De marketing industrie evolueert in een razendsnel tempo. Nieuwe technologieën, trends, platforms en de populariteit van content creators bieden eindeloze mogelijkheden.

post-image-3

Aangezien de sector blijft groeien en evolueren, is het essentieel dat de agentschappen de huidige trends begrijpen en daarop inspelen.

Efluenz, een influencer marketing bureau gevestigd in Brussel, blijft de industrie uitdagen en biedt diensten aan die verder gaan dan een eenvoudige samenwerking tussen influencers en merken. Personalisering en unieke online ervaringen worden tegenwoordig inderdaad essentieel om aan de behoeften van klanten te voldoen. Om al deze redenen is Efluenz verder gegaan dan de "klassieke" samenwerking met influencers. Efluenz biedt complete influencer marketing campagnes aan, inclusief strategie, creatief concept, influencer selectie, content creatie en campagne management.

Wat echter steeds belangrijker wordt binnen de dienstverlening van Efluenz zijn crossmediale mogelijkheden, zoals social lift en native advertising in samenwerking met de Rossel Group. Dit betekent dat de focus niet alleen ligt op traditionele marketing zoals kranten of televisie, maar ook op marketing via sociale netwerken (Instagram, TikTok, Linkedin enz...), e-mailing, enz. Al deze oplossingen zijn een manier om meer betrokkenheid en interactie met de klant te creëren en zo de relatie te versterken. Door gebruik te maken van de verschillende kanalen en platforms is het mogelijk om een specifieke segment van het publiek te bereiken dat waarschijnlijk het meest geïnteresseerd is in het merk of het product. Tenslotte zorgt het ook om de merkbekendheid te vergroten door een consistente boodschap over te brengen in de verschillende media.

Naast crossmediale mogelijkheden kan Efluenz zijn klanten ook tal van andere diensten aanbieden, zoals fotografen of videografen om influencers te helpen professionele en kwalitatieve content voor sociale netwerken te maken. Efluenz biedt ook pay-per-click advertising aan om merken te helpen hun doelen te bereiken. Evenementenorganisatie is ook een van de diensten die het agentschap aanbiedt. Evenementen zijn een manier om een merkervaring te creëren en influencers in staat te stellen een product te ontdekken en content te creëren.

Efluenz biedt verschillende diensten aan voor merken die op een efficiënte manier met influencers willen werken. Het doel van Efluenz is namelijk om voor elk merk en elke klant de juiste influencer te vinden.

Back to top button
Close
Close