Brussels bedrijf Efficy zet haar groei verder met overname van PerfectView

Efficy, al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in software voor het beheer van de klantrelatie (CRM), zet haar expansie door overnames verder met PerfectView, een Nederlandse software-uitgever.

post-image-3

Na eerder dit jaar webCRM overgenomen te hebben, een Deense uitgever van CRM-oplossingen, krijgt Efficy een nieuwe collega in Nederland in handen. PerfectView, opgericht in 1984, ontwikkelt CRM-software die in 19 landen verkocht wordt aan meer dan 5.000 klanten. De omzet van het bedrijf bedraagt meer dan 5 miljoen euro.

Momenteel zullen de twee bedrijven hun activiteiten onder eigen naam behouden en zullen vanuit hun vestiging werken, vermits zij complementair zijn. Het is deze complementariteit waardoor zij een bredere waaier diensten zullen kunnen aanbieden.

Na deze zoveelste overname zal het personeelsbestand van Efficy uit meer dan 330 personen bestaan verspreid over zestien kantoren op het Europese vasteland. Efficy biedt trouwens haar diensten aan meer dan 10.000 klanten aan gevestigd in 45 landen, en het realiseert een gecumuleerde jaaromzet van 40 miljoen euro.

Efficy, dat al in Nederland aanwezig was, wil een van de koplopers in Europa worden in het beheer van de klantrelatie. Tegen 2024 mikt de Belgische groep op een aandeel van 5% van de Europese markt.

Back to top button
Close
Close