Digita First verplaatst naar 25 en 26 november 2020

Na overleg met de vele partners van het evenement, werd beslist om de beurs Digital First / Smart Company te verplaatsen naar 25 en 26 november 2020

post-image-3

Na overleg met de vele partners van het evenement, werd besloten om de beurs Digital First / Smart Company te verplaatsen naar 25 en 26 november 2020. Omwille van de gezondheidscrisis hadden de meeste exposanten om deze verplaatsing gevraagd, om zo hun deelname aan het evenement optimaal te kunnen voorbereiden.

Zoals oorspronkelijk vermeld, zal de beurs twee dagen duren en plaatsvinden op Tour & Taxis. Editie 2020, ondersteund door SalesforceExact et Serviceplan Group, zal echter de vorm aannemen van een hybride evenement, zowel fysiek als digitaal, met eerbiediging van alle geldende gezondheidsmaatregelen.

Het algemene thema van editie Digital First 2020 "Het digitale ten dienste van de economische transitie", met als onderliggende thema`s: het belang van een duurzame ontwikkeling, maatschappelijk verantwoord ondernemen, de overgang naar e-commerce, opvoeding op grote schaal in digitalisering (en dat voor alle niveaus van maturiteit) zal de basis vormen van een gestructureerd bezoekersparcours. Via de Smart Company-ruimte zal het evenement ook het ecosysteem van de start-ups en de KMO ondersteunen, door innovatieve formats voor te stellen, speciale conferenties en specifieke business opportuniteiten om hen te ondersteunen.

Praktisch: de toegang ter plekke zal beperkt zijn tot een 2800 professionele deelnemers, die verwelkomd zullen worden op basis van 4 shifts van een halve dag. Alle conferenties (meer dan een honderdtal) zullen live online uitgezonden worden, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven het programma op afstand te volgen. De netwerkmomenten zullen ook netjes geregeld zijn dankzij de uitrol van een mobiele app, die voor alle deelnemers aan de beurs beschikbaar is.

Vermits het aantal plaatsen beperkt is, zorgen de deelnemers er best voor om zich vroeg genoeg in te schrijven en zo hun deelname te verzekeren.

Dankzij deze hybride, nieuwe formule bevestigt Digital First meer dan ooit zijn status als niet te missen afspraak voor de digitale sector in België!

Back to top button
Close
Close