Cowboy lanceert derde generatie van zijn e-bike

Nu mensen en overheden wereldwijd het leven in de stad en het dagelijkse woon-werkverkeer anders proberen in te vullen, onthult de Belgische start-up Cowboy vandaag de derde generatie van zijn elektrische fiets. Met de derde generatie Cowboy wil de start-up een nieuw tijdperk inluiden op het gebied van stedelijke mobiliteit en pendelaars over heel Europa de mogelijkheid bieden om zich vlot te verplaatsen in de stad van de toekomst.

post-image-3

Het derde model van de Cowboy is uitgerust met belangrijke nieuwe hardwarefuncties, zoals één verzet met automatische ondersteuning voor de vlotste rit van je leven. Dankzij de bijna obsessieve aandacht voor details, waaronder de volledig in het frame geïntegreerde, verwijderbare batterij, behoudt Cowboy zijn voorsprong op de rest van de markt. Cowboy 3 pakt uit met een innovatief design, slimme technologieën, een uitzonderlijke productiekwaliteit en kan vanaf nu besteld worden via cowboy.com voor de adviesprijs van €2290. De eerste bestellingen zullen eind juli geleverd worden. 

Daarnaast kondigt Cowboy een grote update aan van zijn app, met functies waarnaar de Cowboy-community reikhalzend uitkijkt: automatische ontgrendeling, diefstaldetectie, ongevaldetectie en routes op basis van luchtkwaliteit zijn vanaf nu beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten. Naast deze innovatieve functies stelt Cowboy een gloednieuw serviceaanbod voor, dat deze zomer in verschillende steden wordt uitgerold. Met Cowboy Mobile Service kunnen fietsers online een reparatie boeken, waarna een lokale specialist langskomt om de fiets kosteloos te herstellen.

De nieuwe dienst Cowboy Mobile Service omvat een netwerk van reparatiespecialisten die onze klanten altijd en overal te hulp schieten wanneer er een herstelling vereist is, en dat volledig gratis binnen de garantieperiode van 2 jaar. Het programma is vandaag al actief in 24 steden en zal deze zomer verder uitgerold worden. De nieuwe dienst is geïnspireerd op ons testritprogramma, waarbij geïnteresseerde kopers in 67 steden kunnen afspreken met een Cowboy-expert voor een testrit vooraleer ze zelf een Cowboy aanschaffen.

Cowboy-CEO Adrien Roose verklaart "Ons vorige model was een enorm succes in heel Europa. Het is fantastisch om een elektrische fiets te creëren voor moderne pendelaars die zich op een vernieuwende manier door de stad willen verplaatsen. We hebben altijd geweten dat mensen de komende jaren op zoek zouden gaan naar alternatieve mobiliteitsoplossingen. Door de toegenomen aandacht voor fietsers en de investeringen in stedelijke fietsinfrastructuur zijn we dan ook enorm trots dat we pendelaars met de Cowboy 3 een perfecte combinatie van gemak, technologie en comfort kunnen bieden."

Back to top button
Close
Close