Salesforce benoemt Max Swerdlow tot Country Leader in België en Luxemburg

Salesforce heeft Max Swerdlow aangesteld als de nieuwe Country Leader voor de Belux. Swerdlow was in 2005 de eerste medewerker van Salesforce in België. Sindsdien had hij verschillende functies in het bedrijf. Nu zal hij zich focussen op de uitbouw van Salesforce in België en Luxemburg binnen de verschillende marktsegmenten.

post-image-3

Max Swerdlow (48) treedt als Country Leader voor België en Luxemburg in de voetsporen van Jo Buvens, die nu aan de slag is als Senior Regional Vice President Emea CPQ & Pardot binnen Salesforce. Voordien was Max Swerdlow Senior Area Vice President voor Service Cloud & Wave Analytics EMEA.

Eerste medewerker in België
In 2005 rijfde Salesforce Swerdlow binnen als Sr. Account Executive. Op dat ogenblik was hij al goed vertrouwd met de oplossingen die Salesforce aanreikt. Als fan van het eerste uur was hij de geknipte man om de eerste Salesforce-medewerker in België te worden.

Max Swerdlow behaalde een Master in Business Economics aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Na zijn studies verhuisde hij enkele jaren naar Israël, waar hij ook zijn eerste werkgever vond. Swerdlow voltooide er tevens een MBA aan de universiteit van Tel Aviv. In het begin van zijn loopbaan was software zijn specialiteit, maar al gauw verschoof de focus naar sales. Na zijn terugkeer naar België was hij nog enkele jaren Sales Director bij Demantra en Accenture CAS vooraleer hij bij Salesforce neerstreek.


Salesforce stond nog in z’n kinderschoenen toen ik het bedrijf leerde kennen”, zegt Max Swerdlow. “Ik ben geobsedeerd door productiviteit en was meteen enthousiast over de krachtige tool die Salesforce me aanreikte. Intussen gebruiken twee op drie bedrijven van de Bel20 Salesforce en dat is iets om trots op te zijn.”


Familieman
Swerdlow woont in Brussel, is getrouwd en heeft vier kinderen. Hij is een rasechte familieman en nam een tijdje geleden nog een sabbatical om zich op zijn gezin te focussen. Passie op en naast de werkvloer is zijn belangrijkste drijfveer en daardoor past hij perfect in de bedrijfscultuur van Salesforce. Zo steunt hij vanuit de organisatie ook verscheidene goede doelen, zoals een schooltje in Kenia en het ‘Rode Kruis’ in Israël.

Met dezelfde gedrevenheid zal Swerdlow zich nu ook op zijn nieuwe taken als Country Leader in de Belux storten. “Tijdens mijn sabbatical miste ik de passie die Salesforce uitstraalt. Het gevoel hebben dat ik de wereld mee aan het veranderen ben door digitale transformatie bij bedrijven in allerlei vormen en formaten mogelijk te maken.”

Back to top button
Close
Close