Universem en ObservePoint slaan de handen in mekaar om de data analyse processen te optimaliseren

Een 360° data omgeving beheren lijkt soms wel op science fiction. Echter, op de juiste manier geïmplementeerd, bieden analytics- en marketingtags zeer kwaliteitsvolle gegevens die elk bedrijf zou moeten hebben om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen.

post-image-3

Universem stelde vast dat steeds meer organisaties op zoek gaan naar de juiste oplossing voor deze uitdaging en besloot daarom om een partnership aan te gaan met ObservePoint. ‘Dankzij deze nieuwe partnership kunnen onze gezamenlijke klanten ten volle genieten van de voordelen van een superieure datakwaliteit. En betrouwbaardere data resulteren in snellere en succesvollere datagestuurde beslissingen.’ vertelt Hubert de Cartier, Partner & Project Director bij Universem.

Concreet?  

In een notendop. Met de hulp van ObservePoint voert Universem supersnel en veel efficiënter tag-audits uit in websites en apps om ervoor te zorgen dat alle tags perfect functioneren. Daarbij waarschuwt de tool ook wanneer er zich fouten of inconsequenties voordoen. Een andere toepassing is het implementeren en valideren van campagnetrackings, volledig in één gecentraliseerde interface. Ook bij updates en migraties van websites en apps biedt Observepoint grote voordelen. In deze gevallen blijven alle tags netjes op hun plaats en blijven ze doen wat ze moeten doen. Tot slot kunnen tag-audits ook worden gebruikt om malafide tags op te sporen en zo een website tegen ongeautoriseerde gegevensverzameling beschermen.

Waarom Universem & Observepoint?

Carrie Secrett, Channel Manager bij ObservePoint, vat de partnership als volgt samen: ‘Samenwerken met Universem in de Belgische markt is heel belangrijk voor ons. Zij hebben immers de kennis van analytics, maar begrijpen ook perfect de behoeften, de doelen en de KPI’s van hun klanten. Zo kunnen we samen met Universem onze klanten helpen om hun data analyse processen te optimaliseren en verder te ontwikkelen.’

Back to top button
Close
Close