Universem groeit en maakt zich klaar voor de toekomst

Afgelopen zomer versterkte Universem haar team en organisatie om zo nog beter aan de behoeften van haar klanten te kunnen beantwoorden. Maar liefst 5 nieuwe teamleden vervoegden het digitale agentschap. Binnen het team zelf werden twee nieuwe functies gecreëerd om nog verder te kunnen gaan in de expertises van Universem.

post-image-3

Harold Stinglhamber werd Head of Advertising en Kevin Coppens werd Head of Analytics. Hun missie is om de kwaliteit van elk project te garanderen en samen met de klant als maar verder te ontwikkelen. Daarbij zullen de experten er ook voor zorgen dat de vakkennis bij de consultants systematisch vergroot.

Het team versterkt ook op managementniveau met de komst van Marie Schmitz, die een masterdiploma in reclame
en bedrijfscommunicatie behaalde aan de I. H.E. C. S. Na een eerste ervaring in een creatief bureau, ging ze aan de slag als Account Manager in de reclameregie. Tijdens haar 10-jarige ervaring groeide haar passie voor de marketingwereld. Met een bijzondere interesse in alles wat digital is, koos ze voor haar nieuwe functie als Digital Marketing Team Leader bij Universem.Bram Pauwels neemt de rol van Marketing Manager op na ervaring te hebben opgedaan in een aantal internationale organisaties zoals onder andere Sto en Suez. Hij behaalde een masterdiploma in de Communicatiewetenschappen aan de KULeuven en vulde dat aan met een marketingopleiding aan de Vlekho (nu HUB).

Daarbij versterkten nog 3 nieuwe Digital Marketing Consultants het team, namelijk:

  • Morena Zicot, afgestudeerd als master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Namen;
  • Caroline Macanjo, afgestudeerd als master in International Business aan de ISEC, aangevuld met een MBA in International Business & Marketing aan het Baruch College (in de VS). Daarna deed ze een mooie eerste ervaring op bij PSA Peugeot Citroën;
  • Arthur Gossart behaalde zijn diploma in Managementwetenschappen aan de Louvain School of Management.

Naast deze 5 nieuwe collega’s zijn we op dit moment nog op zoek naar een Digital Marketing Team Leader (NL) en een senior Digital Marketing Consultant (online ads)” besluit Simon-Pierre Breuls, Co-Founder & Partner bij Universem.

Back to top button
Close
Close