Connect with us
woman-sunglasses

E-commerce

Worldline, partner van de Ecommerce

Worldline, partner van de Ecommerce

Het grootste evenement in Brussel, gewijd aan Ecommerce, heeft op 29 maart plaats in The Hotel! Voor deze editie heeft het evenement de eer om Tim Fransen te verwelkomen, Head of Go-To-Market Management and Digital, Merchant Services van Worldline - de Europese koploper in betaal- en transactiediensten. 24 Specialisten, drie conferentiezalen, dit alles in één namiddag tijd om alle nieuwe trends van de e-commerce in 2019 te ontdekken.

In een wereld waar er geen enkele grens meer bestaat tussen de fysieke en virtuele winkel, verwachten de gebruikers dezelfde koopervaring in de winkel als op het web. Uw bedrijf heeft er dan ook alle belang bij om bij de pinken te blijven! Een van de grote uitdagingen van elke winkelier die online producten verkoopt is om de best mogelijke betaalervaring aan zijn klanten aan te bieden. Worldline, dat een volledig gamma betaaloplossingen aanbiedt, op elk mogelijk toestel, is dit jaar partner van de Ecommerce Summit.

TIM FRANSEN, Head of Go-To-Market Management and Digital, Merchant Services, zal uitleggen hoe u ervoor zorgt dat uw betaalsysteem uw groei ondersteunt. Hoe snel nieuwe markten veroveren, zijn conversie verbeteren, rapporten vereenvoudigen en verlies als gevolg van fraude verminderen? Deze thema`s worden behandeld tijdens zijn presentatie "ARE YOU REACHING YOUR FULL POTENTIAL IN E-COMMERCE?"

Kom luisteren naar Worldline op de Ecommerce Summit en de 24 andere sprekers uit verschillende sectoren: van Newpharma tot Delhaize, via Deliveroo, Ikea en Ebury.

Info en inschrijvingen:  ecommercesummit.be

Voor alle vragen kan u terecht bij  Jimmy-John Goor

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top