Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Ordina, sponsor van Accounting & Finance Digital Summit

Ordina, sponsor van Accounting & Finance Digital Summit

Op 22 februari verwelkomt Digimedia u in The Hotel voor de eerste editie van de Accounting & Financing Digital Summit. Het evenement wil de CFO en CEO helpen om te anticiperen op de wijzigingen die zich afspelen in hun functie. Wij zijn verheugd om tot de sponsors van dit evenement het bedrijf Ordina te mogen rekenen, een onafhankelijke dienstverlener voor de Benelux. Het bedrijf zal voor het eerst haar stempel drukken op het evenement en haar aanwezigheid bevestigt haar rol als onmisbare speler in de sector van financiële diensten.

Tom de Mayer, Business Unit Manager (Robotic Process Automation) bij Ordina, zal op 22 februari een presentatie geven met de titel "Robot vs Human: who will be your future Employee of the Month?". Hij zal de kwestie behandelen van de veranderingen waarmee de CFO in zijn werkomgeving geconfronteerd wordt: digitalisering, automatisering van de processen, big data, artificial intelligence. Hun manier van werken ondergaat een ware revolutie. De beheerraden en de toezichthouders van hun kant willen een steeds grotere zekerheid over de kwaliteit van de gegevens.

Wil u dat uw bedrijf anticipeert op deze veranderingen, dan is een doorwrochte aanpak om uw huidig team of afdeling te transformeren van cruciaal belang. Afspraak dus op 22 februari in de namiddag voor de Accounting & Finance Digital Summit zodat u uw teams kunt voorbereiden op de digitale tsunami.

Info en inschrijvingen: https://digimedia.be/forum/AFDS/

Ordina ontwerpt, bouwt en beheert computertoepassingen voor de openbare sector, de financiële diensten, de industrie en gezondheidszorgen. Het bedrijf wil ICT-oplossingen uitrollen die de mensen echt helpen. Technologische oplossingen die het verschil maken en vervaardigd worden zonder middelen te verspillen.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top