Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

De start-up Accountable haalt 1,7 miljoen euro op

De start-up Accountable haalt 1,7 miljoen euro op

Het jonge Brusselse bedrijf Accountable heeft een tweede ronde afgesloten, geleid door Connect Ventures en enkele bekende ondernemers. Zijn app, die het financieel beheer van bedrijven vereenvoudigt, gaat van start in België.

Die vervelende administratieve taken nemen uw kostbare tijd in beslag? De oprichters van Accountable, Hassan Ayed, Nicolas Quarré en Alexis Eggermont hebben de oplossing! De app die zij ontwikkelden digitaliseert uw ontvangstbewijzen en facturen, en maakt ze zo gemakkelijk toegankelijk voor zowel u als uw boekhouder, waar en wanneer u dat wenst.

"Wij hebben 7 maanden lang in gesloten bèta gewerkt. Meer dan 200 testers hebben de app uitgeprobeerd. Wij behaalden een uitstekende retentie wat ons overtuigd heeft dat wij iets stevigs in handen hebben", zo verklaart Nicolas Quarré aan onze collega`s van L`Echo.

De drie oprichters hebben zich een doel gesteld: de zelfstandigen ontlasten van het beheer van hun financiën. De app is rechtstreeks verbonden met de professionele account van de zelfstandige, zodat de ondernemer voortdurend een overzicht heeft van zijn financiën en alle documenten die nodig zijn voor zijn boekhouding, kan opslaan.

Met deze fondsenwerving rekenen de stichters de lancering van de app in België af te ronden en snel naar het buitenland te kunnen uitbreiden. Het team bevat momenteel 9 personen, maar hoopt in de nabije toekomst heel wat ontwikkelaars en sales- en marketingprofielen te kunnen aanwerven.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top