Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Quantum Belgium opent een tweede kantoor in Mechelen

Quantum Belgium opent een tweede kantoor in Mechelen

Quantum, een dochteronderneming van AdUX gewijd aan Native Advertising, opent een tweede kantoor om verder te kunnen groeien in Vlaanderen.

Het team werd versterkt met de komst van Steve Schnieders (ex Best4u Group Belgium) die de uitbreiding van de samenwerkingen in het noorden van het land op zich zal nemen en Morgane Baulny (ex Touch Agency) die de uitgevers zal beheren.

Quantum Belgium beschikt momenteel over een inventaris van 2,5 miljoen unieke dagelijkse bezoekers verspreid over een portefeuille van 2.500 Europese websites. Quantum Advertising zorgt voor Quantum Native Solutions, een platform gewijd aan native advertising. QNS staat toe aan de uitgevers en adverteerders om native ads te creëren, doelgroepen te bepalen en campagnes te beheren met behulp van een uniek interface, die de hoofdrolspelers van deze sector bereikt.

Als dochteronderneming van AdUX en onder leiding van Mickaël Ferreira sinds 2014, is Quantum aanwezig in Frankrijk, België, Italië, Nederland, in verschillende landen in het Midden-Oosten en Latijns-Amerika en heeft haar eigen technisch centrum in Roemenië. Quantum Advertising werkt momenteel met 400 adverteerders, meer dan 500 uitgevers en levert meer dan een miljard impressies per maand.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top