Connect with us
woman-sunglasses

People

Socialyse breidt team uit

Socialyse breidt team uit

Begin dit jaar heeft Havas Media Group een aantal nieuwe krachten in haar afdeling Social Media mogen verwelkomen, waaronder de nieuwe Head of Social Media Ruben Ceuppens (ex-Ogilvy en Social.Lab).

Socialyse, dat vorig jaar al zeer actief was, versterkt zijn team met nieuwe profielen. Het bureau verwelkomde onlangs Aurélie Tsosscos (ex-OMD) en Valentin Mazzara (ex-IPG Mediabrands, ex-Dentsu Aegis) als Senior Social Traders en Audrey Vanhoegaerden (ex-The Walt Disney Company) als Community Manager. Het team bestond hiervoor al uit Maxime Moreau, Bastien Glineur en Cedric Vanhamme (ex-Ecselis). 

Eind 2017 vestigde Socialyse zich in het hartje van Havas Village om het integratiepotentieel van de inhoudelijke activiteiten van de mediadivisie te optimaliseren. Het gaat hierbij vooral om sociale media. Deze toenadering bracht al merkbare synergieën met zich mee. Ruben Ceuppens gooit meer dan 5 jaar ervaring als digitale strateeg in de weegschaal om deze uitdaging aan te gaan. 

Hugues Rey, CEO Havas Media: “Wij zijn er ons meer dan ooit van bewust dat menselijk kapitaal de grootste troef is van een bureau. Daarom hebben we ervoor gekozen om te investeren in anciënniteit en diversiteit: enerzijds om ons aanbod verder te verfijnen, anderzijds om nog meer talent aan te bieden. Het speelveld van Socialyse is immens en komt tegemoet aan de groeiende vraag naar diepgaande en innoverende samenwerkingen vanwege onze klanten.” 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top