4 nieuwe medewerkers bij 87seconds

87seconds bouwt verder aan haar Europees marktleiderschap in bedrijfsvideo’s, en versterkt zo haar team met 4 nieuwe medewerkers in haar kantoren in Madrid, Amsterdam en Brussel.

post-image-3

Verónica Rodenas vergezelt het jonge team als Country Manager Spanje, in Madrid, waar 87seconds nog maar net voet aan wal zette. Met haar sterke ervaring in de Madrileense digitale marketing wereld en een recente werkervaring als country manager bij Streetlib, heeft ze het juiste profiel om het verhaal te schrijven en een team uit te bouwen voor “Ochenta y siete segundos” in Spanje.
In Nederland is het het jonge geweld Laura Rijsenbrij die haar job als Project Manager bij Frisse Blikken verlaat voor een nieuwe uitdaging bij 87seconds in Amsterdam. In België is voormalig TV journaliste en Ju-Jitsu kampioene Stefanie Wauters letterlijk het team van Project en Account Managers komen versterken. De collega’s zijn gewaarschuwd.
Ook Frederic De Decker , voorheen project manager bij het Antwerpse productiehuis New Impact, vervoegt het team in Brussel, met als voornaamste focus het verder uitbouwen van de camera- en film producties, tevens ook een duidelijke evolutie binnen het portfolio van 87seconds.
Vier jaar na haar ontstaan kan het creatieve bureau terugkijken naar een opmerkelijke groei met vandaag meer dan 55 vaste medewerkers, in 6 verschillende Europese steden (Brussel, Parijs, Lyon, Genève, Amsterdam en Madrid). De volgende uitdaging? Duitsland staat op het vizier.

> Ontdek de ludieke introductie van de nieuwe vrouwelijke collega’s in deze video.

Back to top button
Close
Close