Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

Hoe Mountainview Puratos omvormt tot een digitale expert

Hoe Mountainview Puratos omvormt tot een digitale expert

De laatste maanden hebben de twee partners vaak samengewerkt, wat hun langdurige relatie beklemtoont. Tal van projecten werden gerealiseerd, zowel in de vorm van stijloefening en brainstorming, als concrete, uitgevoerde projecten.

Er werden vele internationale projecten en opdrachten uitgevoerd, met onder andere een eerste project bestemd voor de Chinese markt. Dit vereiste dat deze projecten uitgewerkt werden in samenwerking met de teams van Puratos via workshops en analyses voor alle 47 landen waar het bedrijf actief is.

Het laatste project uit de reeks is de herwerking van de site Puratos.com waarvoor het agentschap een nieuwe interface bedacht heeft in partnerschap met de teams van het merk. Een werk dat ging van de analyse van het bestaande platform tot aan de realisatie van de grafische interfaces.

Tot slot werden er ook tal van innovatieve digitale projecten uitgedacht, getest en intern voorgesteld, om zo Puratos toe te laten om zijn positie als koploper te verdedigen, ook op het digitale vlak. Dit alles via opleidingen en conferenties om met de teams de trends en de beste digitale praktijken te delen. De wittebroodsweken tussen de twee bedrijven blijven duren!

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top