Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Huawei haalt voor 2 miljard dollar aan bestellingen op in Europa!

Huawei haalt voor 2 miljard dollar aan bestellingen op in Europa!

Het Chinese IT-bedrijf heeft in 2015 een indrukwekkende groei neergezet in het gebruikerssegment: de totale waarde van de bestellingen in West-Europa overschreed twee miljard dollar!

De Chinese fabrikant heeft aangekondigd dat de totale waarde van de bestellingen van zijn Consumer Business Group in 2015 de kaap van de twee miljard dollar overschreden heeft voor West-Europa. Deze aankondiging komt er na een eveneens indrukwekkende groei van zijn Business Group tak die het omzetcijfer zag stijgen met 45% in vergelijking met 2014.

Het bedrijf legt dit succes uit door zijn nieuwe strategie, die zich op drie sleutelelementen concentreert: "Een aanbod smartphones in de midden en hoge klasse, dat goed onthaald werd door de gebruikers. Een intensievere samenwerking met de voornaamste operatoren en distributiepartners. En tot slot een verbetering van de verkoopervaring in de winkel voor de gebruikers, dankzij de aanwezigheid van zijn producten in de meeste winkelcentra in West-Europa".

"Deze inspanningen hebben blijkbaar geloond, zoals deze uitstekende performantie van de verkoop weerspiegelt, maar ook de stijging van de populariteit van het merk in de regio", zo legde Richard Ren uit, CEO van Huawei Consumer Business Group voor West-Europa.
 

 

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top