Philips lanceert een volledig nieuwe dicteerapp voor Android

Met de nieuwe dicteerapp Android v2.6 kan de Android-gebruiker in alle veiligheid zijn voice- bestanden opnemen en verzenden, waar en wanneer ook.

post-image-3

De nieuwe app werd bedacht voor de druk bezette professionals die tijd willen winnen door te werken tijdens hun verplaatsingen. De nieuwe dicteerapp van Philips is eenvoudig en intuïtief dankzij zijn nieuwe interface. De app werkt perfect samen met de bestaande oplossingen voor de dicteerworkflow van Philips. Hierdoor kan de gebruiker efficiënt blijven, zelfs al heeft hij geen voice-recorder, zoals de Philips Pocket Memo, bij de hand.

Philips heeft nieuwe dicteerfuncties toegevoegd zoals de "set editing mode" waarmee de gebruikers op voorhand de modus "overschrijven", "invoegen" of "toevoegen"” kunnen instellen vooraleer het dicteerapparaat te gebruiken. De gebruikers kunnen de bewerkingsmodus op een intuïtievere manier en zonder onderbrekingen gebruiken.

De app maakt ook de transcriptie van documenten mogelijk. Opnames kunnen verzonden worden om behandeld te worden door een transcribent, een spraakherkenningssoftware of de oplossingen van de dicteerflow van Philips zoals SpeechLive en SpeechExec. Speechlive biedt zelfs een transcriptiedienst aan, waar professionele typisten snel en efficiënt een document uitschrijven.

De app kan gedownload worden op de Google Play Store en is ook beschikbaar voor iOS op iTunes en BlackBerry World. De SpeechLive van Philips kan 30 dagen getest worden op:  http://www.speechlive.com

Back to top button
Close
Close