2dehands.be springt op de kar van de goedkope cadeautjes en opent zijn Kerstshop

We wisten het al, maar de cijfers van de site 2dehands.be bewijzen het eens te meer: tweedehands kerstcadeaus zijn schering en inslag geworden. Mensen gaan in meer en meer op zoek naar kleine en goedkope cadeautjes. 2dehands.be heeft besloten om op deze kar te springen en zijn kerstshop te openen. Hierin vind je uitsluitend artikelen die minder dan 10 euro kosten.

post-image-3
Meer in het algemeen zijn de bezoeken aan typische ‘cadeau’-rubrieken met 35% gestegen in vergelijking met vorig jaar.  
Op basis van het zoekgedrag van de Belgen op 2dehands.be wordt duidelijk dat gadgets en technologische toestellen de grote favorieten zijn. Naast de Playstation 3 en de Nintendo wordt actief gezocht naar tablets, smartphones en iPhones. Een ander veelgevraagd toestel op dit moment is de tv, die 30% vaker opduikt in de zoektermen. En wie niet noodzakelijk op zoek is naar de allerlaatste versie, kan op dit vlak echt goede zaken doen.  
Maar de grootste trend zijn de cadeautjes van minder dan 10 euro. Het fenomeen kreeg zo’n omvang dat 2dehands ervan heeft geprofiteerd om zijn  "kerstshop" te openen, speciaal voor dit soort cadeautjes.
“Met meer dan 750.000 bezoekers per dag en als grootste zoekertjessite zijn we perfect in staat om bepaalde trends in de maatschappij te identificeren,” zegt Annemarie Buitelaar, directrice van 2dehands.be. “Voor 10 euro kan je vast niet veel kopen in een winkel, maar op onze site kan je verrassende koopjes doen voor weinig geld.”
Wie zijn wij om dit tegen te spreken? De cijfers van de Belgische e-commerce beloven deze winter uitzonderlijk te worden en 2dehands.be wordt vast geen uitzondering op deze regel. 
Back to top button
Close
Close