Real Time Bidding Forum : nog maar 5 plaatsen beschikbaar!

Verschillende vermaarde sprekers zullen het hebben over deze nieuwe trend (veiling in real time) die op de markt van de online display voor een revolutie zorgt. Enkele van de sprekers: Nigel Gilbert, rechtstreeks overgekomen uit de Verenigde Staten (Sales Director van AppNexus), Cyril Zimmerman (Founder & Managing Director van Hi-Media Group), Gijs Van Eysden (Media Buyer Solutions Benelux bij Google) en Marco Ruivenkamp (Technology Sales Director bij Turn).

post-image-3

Real Time Bidding (RTB of veiling in real time) verwijst naar het principe waarbij reclameruimten op het internet toegekend worden via veilingen die gehouden worden door adverteerders of media-agentschappen. Het principe is dus dat de uitgevers van sites hun  reclame-inventaris geheel of gedeeltelijk in een "AdExchange" plaatsen en dat die dan beschikbaar wordt voor de adverteerders via de "Trading desk".

Met RTB kan de uitgever de verkoop van zijn publiciteitsruimten optimaliseren doordat het aantal potentiële adverteerders verhoogd wordt, terwijl hij toch de controle houdt over wie koopt en aan welke prijs. De adverteerders en media-agentschappen van hun kant kunnen hun campagnes verspreiden op een potentieel  grote en gevarieerde inventaris.

RTB is in zekere zin de industriële evolutie van de online publiciteit, en wordt in dit stadium vooral gebruikt voor op performantie gebaseerde campagnes. Woon het eerste RTB Forum bij dat op 19 maart georganiseerd wordt in het hotel Le Méridien in Brussel. Verschillende vooraanstaande sprekers zullen u de voordelen uitleggen, de procedure en de technieken die u moet gebruiken om uw aankoop van ruimte te optimaliseren en er een maximale ROI uit te halen. Een unieke gelegenheid die u niet mag missen!

Reserveer uw plaatsen op www.rtbforum.be

Back to top button
Close
Close