David Warszawski neemt de teugels in handen bij TradeTracker België

TradeTracker.com heeft zopas de benoeming bekend gemaakt van David Warszawski tot nieuw Algemeen Directeur aan het hoofd van de Belgische operaties.

post-image-3

Ter herinnering, David werkt sinds 2009 voor TradeTracker. Als directeur verkoop was hij al verantwoordelijk voor de verwerving van nieuwe klanten en het toezicht op het team account managers bij het optimaliseren van de campagnes.

David Warszawski volgt nu dus Dominique Tanaka op, die in 2008 TradeTracker had opgestart. Dominique Tanaka van zijn kant zal zich voortaan concentreren op het opstarten en uitbreiden van TradeTracker Frankrijk, dat binnenkort een kantoor opent in Rijsel.

Vanuit zijn nieuwe functie van Algemeen Directeur ziet David Warszawski " voor 2013 en de jaren daarna nog een enorm groeipotentieel op de affiliatiemarkt in België. De interesse voor  affiliatiemarketing stijgt immers, en in tijden van crisis is het evident dat de adverteerders meer geïnteresseerd zijn in op performantie gebaseerde publiciteit".

Men zal zich ook herinneren dat TradeTracker België het enige affiliatieplatform is dat over een compleet team van 8 mensen beschikt in België. Een meerwaarde voor adverteerders die niet vertrouwd zouden zijn met dit online reclamekanaal.

Back to top button
Close
Close