Bitdefender beveiligt de online aankopen

De nieuwe generatie van de antivirus Bitdefender 2013 gaat verder dan het opsporen van malware, Trojans en andere: zij bevat nu ook volledig nieuwe tools om online aankopen te beveiligen, terwijl er ook een antidiefstal module aangeboden wordt en  100% online toezicht voor ouders.

post-image-3

Bitdefender 2013 gaat van start met een arsenaal compleet nieuwe functies, waaronder een nieuwe geavanceerde beveiliging voor online aankopen (Safepay), een volledig nieuw systeem voor ouderlijke controle, naast de Bitdefender Anti-Theft optie die de gebruiker moet beschermen bij eventuele diefstal van zijn computer, smartphone of tablet.

Concreet beveiligt de Safepay module uw bankverrichtingen dankzij een speciale beveiligde browser, die de vertrouwelijkheid en veiligheid van de transacties moet verzekeren. De functie wordt automatisch geactiveerd wanneer de gebruiker inlogt op zijn account, dankzij een Hotspot beveiliging (een beveiligde VPN verbinding wanneer men gebruik maakt van publieke WiFi). Bovendien bevat Safepay een virtueel klavier, zodat een hacker niet kan "lezen" wat u intikt.

Met de "Anti-Theft" optie kan men dan weer controle blijven houden over zijn toestellen (pc en Android toestellen), zelfs wanneer die gestolen worden of verloren raken: men kan ze blokkeren, de gegevens wissen, en ze zelfs localiseren vanop gelijk welk toestel met internetverbinding.

De full option oplossing, die compatibel is met Windows 8, wordt verkocht aan €79,95.

Back to top button
Close
Close