Het gaat goed bij Unic

De Zwitserse groep, specialist in internet- en e-business diensten, kent in 2011 een groei met twee cijfers, dankzij zijn strategie om nieuwe klanten te verwerven en meer partnerschappen af te sluiten in België en het buitenland.

post-image-3

De van origine Zwitserse leverancier van internetdiensten meldt ons dat  het omzetcijfer in 2011 met 12% gestegen is, zodat het nu 33 miljoen euro bedraagt. De activiteit met de bestaande klanten werd uitgebreid door het verwerven van talrijke nieuwe klanten zoals Sulzer (Zwitserland), USB (Zwitserland), Caritas (Zwitserland), Audi (Duitsland), CRH (Nederland), Standaard Boekhandel (België) of Galeries Lafayette (Frankrijk).

De Unic groep heeft het hele jaar 2011 geïnvesteerd in het beheer van nieuwe markten maar ook in bestaande of toekomstige partnerschappen met leveranciers van software. Meer recent heeft het bedrijf een nieuw partnerschap afgesloten met softwareleverancier Sitecore voor het beheer van web content, en een ander met  video-on-demand oplossing Brightcove.

De groep, die 270 mensen tewerk stelde einde 2011, voorziet voor 2012 een beduidende groei van zijn omzetcijfer.

Back to top button
Close
Close